geweldig om hem moncler jassen dames sale terug te hebben en

Wizards produceren magie zonder muur tegen roofvogels

WASHINGTON (Reuters) De Washington Wizards haalden het verlies moncler outlet sale van de NBA 2018 moncler top draft pick en hun leidende scorer John Wall af met moncler jassen outlet een fantastische teamprestatie om de Toronto Raptors 109 94 op dinsdag te verslaan.

Washington Wizards ‘Al Thornton (R) springt naar de moncler jassen heren basket als Toronto Raptors’ Linas Kleiza probeert te blokkeren tijdens hun NBA-basketbalspel moncler jas dames sale in Washington, 16 november 2010. REUTERS / Jason Reed

Andray Blatche nam een ​​team op van 22 punten, terwijl Gilbert moncler sale Arenas en Nick Young 20 per stuk toevoegden terwijl de Wizards bloeiden zonder Wall, die buitenspel werd gezet door een verstuikte linkervoet die hij op zaterdag had geleden.

Washington (3 6) eindigde een opeenvolging van opeenvolgende moncler jas jassen dames verliezen om een ​​voorsprong van zeven punten te moncler nederland openen in de rust voordat ze verder doorging met moncler uitverkoop een 15 2 punt en moncler jas heren sale dat de thuisploeg monclersale een voordeel opleverde.

Washington Wizards bewaker Gilbert Arenas (C) viert met teamgenoten laat in het laatste moncler jassen heren sale kwart van hun NBA-basketbaloverwinning over de moncler jassen Toronto Raptors in Washington, 16 november 2010. REUTERS / Jason Reed

gespeeld met een grote hoeveelheid energie, vertelde moncler dames Wizards-coach Flip Saunders aan verslaggevers. vond de manier waarop we de bal echt deelden en speelde als een team.

Diavoorstelling (3 afbeeldingen)

Sonny Weems liep voorop met 16 punten voor de Raptors die voor het seizoen naar 2 9 uitgleden. Toronto schoot slechts 40 procent van het veld en heeft nu twee van de drie verloren op hun vier gamewegrit.

De lichtpuntje voor de Wizards dit seizoen was hun moncler jas sale gewaardeerde rookie guard Wall, die een sterke start maakte voor zijn NBA-carrière met een gemiddelde van 18,1 punten moncler jas heren en iets minder dan 10 assists per spel.

Bij zijn afwezigheid maakte Arenas zijn eerste start van het seizoen en dronk een trio van drie punten één wedstrijd nadat hij een seizoen hoge 30 punten scoorde tegen de Chicago Bulls.

Eens de Wizards-franchisespeler was Arenas geschorst moncler outlet voor de laatste 50 wedstrijden van vorig seizoen om wapens in de moncler jassen dames kleedkamer van het moncler jas outlet team te brengen en heeft hij sindsdien een achterbank ingenomen na de komst van Wall.

van het zien van hem (Arenas) het laatste spel spelen, kon ik vertellen dat hij moncler heren zijn vertrouwen terugkreeg, zei Blatche. geweldig om hem moncler jassen dames sale terug te hebben en op hoog niveau te spelen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.